Wenkbrauwen modelleren

Wenkbrauwen modelleren

Bij Waardse Schoonheid maken we gebruik van een combinatie van technieken.

We verven de wenkbrauwen hierdoor worden alle kleine haartjes zichtbaar en wordt de wenkbrauw voller en breder. Dit verschilt natuurlijk per persoon. Daarna waxen, epileren, bij knippen en stylen we voor de perfecte vorm die past bij jouw gezicht

De kleur van de wenkbrauwen zal de eerste twee dagen na het verven wat donkerder zijn dan u misschien verwacht had. Dit is echter normaal. Binnen twee dagen hebben uw wenkbrauwen de gewenste kleur.

Maak direct een afspraak bij Waardse schoonheidsalon!

lash lift 2019

Lash Volume lift

Lash Volume Lift result, 100% naturel lashes, NO extensions. Vanaf vandaag te boeken bij Waardse Schoonheid.

Een prachtig resultaat met onze Perfect Eyelash Keratine LVL behandeling! Kunnen jouw rechte wimpers wel een volume boost en mooie krul gebruiken?! Kies dan voor Lash Volume Lifting! (Foto is direct na de behandeling genomen, na 24 uur vanwege het intrekken van de voeding , kun je de wimpers uit elkaar borstelen voor een nog mooier voller resultaat!). Lash Volume Lifting keratine behandeling is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Perfect Eyelash LVL is niet schadelijk voor uw wimpers en geeft volledige voeding en een boost (door de collageen en vitamine E en extra keratine wat in onze lotion 3 zit). Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar!

Absolution Le Soin du Corps

Absolution Le Soin du Corps

Een droge huid? Absolution Le Soin du Corps lost het op! Zoals je op de foto ziet is het een enorm verschil en dat al na 2 weken Le Soin du Corps te gebruiken.

Ook je lichaam vraagt om goede verzorging niet alleen je gelaat! Le Soin du Corps is een heerlijke bodylotion direct genieten, blijvend resultaat. De biologische bodylotion hydrateert, herstelt en voedt.

Gebruik de bodylotion het hele jaar door tegen uitdroging van de huid. De zeer lichte textuur dringt tot diep in de huid. Door de voedende en herstellende werking is het de favoriete lichaamsverzorging voor degenen die voor blijvend resultaat gaan… binnen een zeer korte tijd en het ruikt ook nog eens heerlijk!!

Ook ideaal te gebruiken bij eczeem of gevoelig voor parfum.

Absolution La Cure Peau Nette

Absolution La Cure Peau Nette

La Cure Peau Nette – zuiverend en verfrissend. Speciaal voor de vette, onzuivere huid! Een perfecte huid in 15 dagen!

Een 15-daagse kuur welke roodheid verminderd- poriën verfijnd- onzuiverheden verwijderd en de huidflora hersteld, waardoor er minder kans is op pukkeltjes! Je huid ziet er onmiddellijk frisser, mooier en gezonder uit!

Het blijvende resultaat na de 15 dagen durende kuur van Absolution! De algehele huidconditie is verbeterd, roodheid verminderd , schilfertjes en plekjes weg, en de poriën zijn duidelijk verkleint. Zoals je op de foto kan zien had ze last van grove poriën en onzuiverheden, nadat ze de kuur van ampullen heeft gebruikt ziet haar huid er een stuk egaler en frisser uit!

Ook is de structuur van de huid is onwijs verbeterd! WAUW wat een geweldig product als je af wil van de grove poriën en onzuiverheden. Ook laat het pigment vlekjes die door wondjes zijn ontstaan verdwijnen. Wat wil je nog meer ?

De krachtige mengeling bevat Chaulmoogra, Tulsi, Silver, Prebiotics die de oorzaak van de onzuiverheden aanpakt. Het Ampul droogt de huid niet uit en irriteert niet, maar reguleert de talgproductie en hydrateerd keer op keer. De huid ziet er ongelofelijk zuiver uit en voelt fris en glad aan!

Een synergie van activa (Chaulmoogra, Tulsi, Zilver, Prebiotica) om de balans van de ontstoken huid in 15 dagen te herstellen