Om alles zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen, gelden er binnen Waardse Schoonheid enkele huisregels.

In het belang van al onze cliƫnten is het niet mogelijk een behandeling te ondergaan in het geval van de volgende contra-indicaties:
* besmettelijke (huid)ziekten
* koortslip
* griep of ernstige verkoudheid
* koorts

 

Te laat komen
De gereserveerde tijd wordt speciaal voor jou vrij gehouden. Mocht je dus te laat op de afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

 

Verhindering of annulering van de afspraak
Je kunt de afspraak tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren. Wanneer je binnen de 24 uur voor de behandeling afzegt of de afspraak niet nakomt zal 50% van de gemaakte kosten van de behandeling in rekening worden gebracht.

 

Huisdieren zijn niet toegestaan
Let er op dat uw telefoon tijdens uw behandeling, voor uw rust, uitstaat.

Ik werk uitsluitend op afspraak. Wilt u langskomen voor producten of cadeaubonnen, belt u dan van tevoren zodat ik er rekening mee kan houden met uw komst. Hiermee voorkomen we dat ik een behandeling moet onderbreken en heb ik voldoende tijd om u uitgebreid te woord te staan.

 

Betalings- en parkeermogelijkheden
Je kunt bij waardse schoonheid zowel contant als met pin betalen. Parkeren is gratis en direct bij de salon.

 

Klachten of ontevreden?
Ik doe er alles aan om de beste kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat je contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.


Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Waardse Schoonheid en worden niet verstrekt aan derden.

Voor het maken van afspraken kunt u bellen, mailen of appen naar:
06 41 22 75 78
of mailen naar info@waardseschoonheid.nl