Hydropeptide

HydroPeptide behandelingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller en strakker te laten aanvoelen. En dat na slechts één behandeling! Met blijvende verbetering én resultaat! Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid. Elke HydroPeptide behandeling én verzorging bestrijdt de tekenen van veroudering, keer op keer, en biedt de mogelijkheid om de verzorging te personaliseren om zo ook huidproblemen te behandelen.

HydroPeptide is dé marktleider in het gebruik van peptiden en behaalt ongeëvenaarde anti-aging resultaten. Met meer dan 60 peptiden, antioxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en triple hyaluronzuur bieden de Award-winnende producten, voor zowel dagelijks als professionele verzorging en, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen voor alle huidtypes.

Nummer 1 in huidverbetering

HydroPeptide gelaats- en lichaamsverzorgingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling. Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie.
Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten  ontgiften en verjongen de huid.
Elke HydroPeptide huidverzorging bestrijdt tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen.

 

Behandelingen

HydroPeptide past de behandelingen geheel aan, aan de wensen van uw huid. In overleg met uw specialist wordt besproken, welke behandeling het meest geschikt is.

Op een natuurlijke manier mooi oud worden zonder injecties! Dat willen we toch allemaal!

Nieuwsgierig geworden..?  Scrol dan veder naar beneden

Voor- en na Hydropeptide behandeling

Hydropeptide
Hydropeptide
Hydropeptide

Hydropeptide behandeling is voor iedereen

Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.

Ervaar het WAUW-effect!

Voor wie is deze behandeling geschikt

 • voor iedereen waarbij de eerste tekenen van veroudering zichtbaar beginnen te worden
 • droge en vochtarme huiden
 • fijne lijntjes en rimpels
 • doffe en vermoeide huiden
 • voor iedereen die de huid zo lang mogelijk mooi wil houden en huidveroudering wil vertragen
 • diepe rimpels
 • ouderdomsvlekken en pigmentatie
 • geirriteerde huiden
 • gestreste, onevenwichtige huiden
 • gevoelige, licht gevoelige, couperose huid met verminderde natuurlijke bescherming
 • droge huid
 • (hormonale) acné huid
 • Voor iedereen die DIRECT resultaat wilt.

Hydropeptide behandeling, ervaar de kracht!

HydroPeptide streeft erna u de ultieme huidverjongings ervaring te bezorgen. Wat je huidtype of huidconditie ook is, HydroPeptide levert vitale ingrediënten en technologieën, die resulteren in een jongere en gezondere huid. HydroPeptide bevat alles wat je huid nodig heeft in de hoogst mogelijke, maar veilige concentraties, gaande van de meest recente doorbraken tot langdurig geteste en bewezen huidverjongende ingrediënten. HydroPeptide bevat 60 verschillende peptiden op klinische niveaus, de grootste variëteit op de markt, te samen met een verscheidenheid aan vitale voedende elementen. Alles in de juiste concentratie om jouw dat perfecte huidje te laten krijgen!


Wat zijn nu eigenlijk Peptiden?

Peptiden zijn kort en simpel gezegd celboodschappers. Ze zenden specifieke signalen uit voor specifieke doelen. Peptiden kunnen de collageenproductie verhogen, wimperfollikels activeren en de samentrekking van de mimische spieren minimaliseren. Een hoog percentage Peptiden betekent een versterkt signaal. Wanneer men de Peptiden regelmatig aanbrengt, worden deze signalen ook vaker verzonden.

Laat maar komen die tovenaar!

ERVAAR DE SPECTACULAIRE ZICHTBARE RESULTATEN
Meer informatie ?
Bel / bericht/ app : 06 41 22 75 78