Huidverbetering

vanaf €24,95

Huidverbetering behandeling voor een mooie huid

Afspraak maken

Huidverbetering Snelrewaard – Oudewater

 

Op zoek naar een schoonheidsspecialist in de omgeving van Oudewater/Montfoort?

Die u kan helpen bij onzuiverheden, littekentjes, pigmentvlekjes of rimpels? Dan ben je bij Waardse Schoonheid aan het juiste adres. Met professioneel advies en producten van de hoogste kwaliteit bereik je optimale huidverbetering. Geen één behandeling is het zelfde want geen iedere huid is het zelfde.

 

Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid aanbod aan gezicht en lichaamsbehandelingen. Waardse Schoonheid bezorgt je een heerlijke verzorgende behandeling waarbij je volledig kunt ontspannen. Je huid verandert continue: na een zomervakantie heeft je huid een andere verzorging nodig dan in de winter.

 

We kijken dus naar de behoefte van de huid en stellen een persoonlijke, op de huid afgestemde,behandeling samen. Daarnaast luisteren wij naar jouw wensen en behoeftes zodat je kunt genieten van een behandeling die helemaal bij jou past.

 

Waardse Schoonheid is de juiste keuze als je op zoek bent naar huidverbetering en ontspanning. De gezichtsbehandelingen zijn opgebouwd om perfect aan te sluiten op de behoeften van je huid. Diverse behandelingstechnieken worden toegepast om je huid optimaal te verbeteren elke behandeling wordt op maat gemaakt!

 

Daarnaast biedt Waardse Schoonheid verschillende soorten ontspannende lichaamsmassages, make-up advies, waxen en lash lifting

Huidverbetering Snelrewaard
Huidverbetering Snelrewaard
Schoonheidssalon Oudewater