Make-up

vanaf €15

Professionele make-up behandeling

Afspraak maken

Make-up Snelrewaard – Oudewater

 

Bij ons kunt u ook terecht voor make-up wij werken met het mooie merk LOOkX. Het kiezen van make-up is heel persoonlijk, net als het kiezen van kleding. Het moet bij u passen en u moet zich er prettig bij voelen; elk gezicht is immers uniek. Niet iedereen is goed in het kiezen van de juiste make-up of vindt het leuk om hier tijd aan te besteden. Als u zich hierin herkent, dan is een persoonlijk make-up advies interessant voor u. Wanneer de schoonheidsspecialiste u opmaakt, houdt zij rekening met de contouren van uw gezicht, uw huidkleur en uiteraard met uw smaak en voorkeuren. Heeft u binnenkort een feestje , bruiloft of andere gelegenheid wij maken u graag op!

 

Wist je dat gewone make-up de werking van huidverzorging negatief kan beïnvloeden?

 

LOOkX Make up versterkt juist het effect omdat het krachtige ingrediënten bevat, zoals kokosolie, parelpoeder extract en toermalijn.
Zoals de LOOkX Mascara Boost+ bevat extract van appelplant stamcellen. Dit ingrediënt wordt door de wimpers opgenomen waardoor zij gestimuleerd worden om te groeien en sterker te worden.

 

Een bijzonder ingrediënt: truffel extract. Het ingrediënt wordt vooral in huidverzorgingsproducten gebruikt vanwege zijn hydraterende, anti-ageing en oplichtende eigenschappen. Truffel extract vind je terug in de LOOkX Silky touch foundation Porcelain.

 

Kokosolie wordt gewonnen uit de droge pulp van het vruchtvlees van een kokosnoot. De rijke vetzuren in kokosolie zijn identiek aan de vetzuren van de mensenhuid, waardoor de olie passende voeding en bescherming aan de huid geeft. Kokosolie zit onder andere in LOOkX lipgloss & LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner

Alle producten van LOOkX make-up bevatten natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen. De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag.

 

Geen dikke, onnatuurlijke foundations die de huid verstoppen, geen mascara’s die de ogen irriteren, maar producten die het dagelijkse verzorgingsritueel een extra boost geven. Wie wilt dat nu niet?

 

 

BENEFITS

– Natuurlijke en verzorgende ingrediënten

– Longlasting effect op de huid

– Huidvriendelijk en zeer gemakkelijk in gebruik

– Up to date kleuren, passend bij het Fashion seizoen

– Tijdloos design

– Exclusieve look en kwaliteit voor een goede prijs

 

 

Lookx Make-Up
Lookx Make-Up
Lookx Eyeliner