Waards Schoonheid Oudewater

Waardse Schoonheid

Waardse schoonheid is een schoonheidssalon gevestigd in Snelrewaard / Oudewater in een rustige landelijke omgeving. Voorheen waren het paardenstallen die zijn omgebouwd tot een luxe schoonheidssalon. Bij aankomst kom je in een oase van rust en vrijheid.

De praktijk wordt geleid door de schoonheidsspecialiste Lotte de Bruyn die veel ervaring heeft in het vak. In onze praktijk worden zowel mannen als vrouwen op een professionele wijze geadviseerd over de juiste behandeling en producten. Als je op zoek bent naar een (andere) huidcoach wil je eigenlijk eerst weten hoe de specialist werkt, wat ze voor je kan betekenen en of het klikt. Bij Waardse Schoonheid kun je altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend advies. Wij willen de drempel laag houden. Vaak kun je dezelfde week al terecht voor een kijkje.

Waardse werkwijze

Specialist in huidverzorging

Bij ons bent u in goede handen voor huidproblemen, ontspanning en huidverzorging. Maak snel een afspraak!

Persoonlijke aandacht

Wij werken alleen op afspraak, zodat we genoeg tijd voor u hebben! Samen met u kijken wij naar uw wensen én wat het beste voor u is. Elk mens is anders en vraagt om een specifieke behandeling.

Rustige omgeving

Woont u in de omgeving van Oudewater, montfoort of woerden en op zoek naar een professionele schoonheidssalon? Dan ben je hier bij het juiste adres.

Kwaliteit professionals

Wij werken uitsluitend met producten van de beste kwaliteit. Wij zijn onafhankelijk en werken met verschillende topmerken. Ook werken wij met biologische merken
t002

Bernadette van den Hadelkamp

Schoonheidssalon Oudewater

Bij aankomst is het al zo rustgevend en mooi! De inrichting is prachtig! De producten waarmee ik behandeld ben zijn in 1 woord super. Ik kreeg goed advies en werd super geholpen en behandeld! Wauw wat een top schoonheidssalon!