Werkwijze

vanaf €5

Werkwijze

Afspraak maken

Werkwijze van Waardse Schoonheid

Elke huid is uniek, daarom wordt elke behandeling aangepast aan de wensen en behoefte van jouw huid. Samen werken aan een mooie, gezonde huid dan ben je bij het juiste adres ! Voorafgaand aan elke behandeling

wordt er eerst altijd geanalyseerd en geluisterd naar de wensen en behoefte op dat moment. Omdat je huid elk seizoen andere behoeftes heeft.

 

We stellen samen een op maat gemaakte behandeling voor jouw! Zo is een behandeling nooit standaard hetzelfde.

Om jouw huid exact te kunnen geven wat het nodig heeft, biedt ik een breed aanbod aan behandelingen met eerlijke producten. Hoe langer de behandeling hoe meer tijd we hebben om de huid flink te boosten of jouw extra ontspanning te geven

Voor iedereen is er altijd een perfecte behandeling wat bij jouw past.

Het enigste wat jij hoeft te doen is het kiezen van de behandeltijd waar je behoefte aan heb.

alle gezichtsbehandelingen vanaf 45 min exclusief de acne behandelingen zijn inclusief harsen of epileren van de wenkbrauwen.

 

komt u voor het eerst bij Waardse Schoonheid, en wilt u online een afspraak maken ?
Kies dan altijd de : INTAKE + ADVIES en jouw gewenste behandeling , zodat ik genoeg tijd voor u heb om alles uit te leggen en kennis met u te maken. En we een op maat gemaakte behandeling voor jouw maken.

 

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid!

Daarom werk ik met de zeer hoogwaardige producten van Absolution, HydroPeptide en Janssen die je huid als het ware trainen om in optimale conditie te komen.

Mijn werkwijze en aanpak is erop gericht je huid in een zo optimaal mogelijke conditie te krijgen én te houden, zonder dat je gebruik hoeft te maken van botox, fillers of ingrepen en zonder je huid te beschadigen.