Spot Out Kit Toskani

€ 350,00

Spot Out Kit Toskani Treatment ( 60 min)

Afspraak maken

Spot Out Kit Toskani

De SPOT OUT behandeling is een behandeling om hyperpigmentatie te verwijderen. Door deze behandeling worden donkere vlekken geëlimineerd en verminderd met behulp van het remmen van het melanogenese proces.

Pigmentatie is meestal onschuldig, maar in het gelaat wordt het vaak als zeer storend ervaren. Zeker als het een groot oppervlak bedekt. Hoe je dan weer een egale en vlekkeloze huid krijgt, is een veel gestelde vraag in mijn praktijk. Alhoewel pigment één van de lastigste huidproblemen is om te behandelen, kun je er meestal wel iets aan doen!

 

Spot Out behandeling
De SPOT OUT behandeling is geschikt om dieper gelegen pigmentvlekken te verminderen. Het is een professionele depigmentatieprocedure om donkere vlekken van melanische oorsprong te verminderen terwijl de huidtint wordt verlengd. Tevens egaliseert het de toon en glans van de huid. Dit leidt tot een anti-aging effect en algehele huidverbetering.

De SPOT OUT Kit vermindert diverse soorten van hyperpigmentatie zoals melasma, ouderdomsvlekken, chloasma, zonnevlekken, enz. Daarnaast zal het zichtbare tekenen van huidveroudering verminderen. Daarnaast wordt de behandeling ook toegepast bij een huid met neiging tot acné.

Dit is een behandeling die wordt ingezet in de praktijk en gedeeltelijk zelf thuis verder wordt voortgezet doormiddel van de huid te onderhouden met de Spot Out crème.

Om hyperpigmentatie tegen te gaan bevat de SPOT OUT Kit de volgende eigenschappen:

+ Remt het enzym tyrosinase.
+ Verwijderen of verminderen van hyperpigmentatie.
+ Zorgt voor desquamatie van de stratum corneum.
+ Verbetert de werking van de macrofagen.
+ Beschermt de huid tegen vrije radicalen.
+ Stimuleert de collageen productie.

 

De voordelen van de Spot Out Kit

  • Slechts één behandeling nodig
  • Kan op alle huidtypen (ook de donkere huid!)
  • Behaald resultaat is beter te onderhouden zonder professionele behandelingen (door gebruik van de Spot Out Cream thuis)
  • Naast pigmentatie worden ook de toon en glans van de huid geëgaliseerd, en worden lijntjes verminderd.

 

De Spot Out Kit behandeling
Voorafgaand aan de peeling wordt je huid eerst goed gereinigd en voorbereid met een ontvettende lotion. Dat zorgt voor een betere opname van de peeling. Vervolgens brengt de huidtherapeut de Pre-Procedure Solution aan. Tot slot wordt een deel van de SPOT OUT masker aangebracht, dit is een vaseline-achtige substantie. Je kan, afhankelijk van de jouw huid, een lichte tot intensief prikkend gevoel ervaren. Je gaat met deze substantie nog op het gezicht naar huis en laat de ingrediënten in de aangegeven tijd zijn werk doen.
Afhankelijk van jouw huidtype zal de huidtherapeute jouw instructies geven wanneer het restant van de SPOT OUT masker mag worden aangebracht en extra (in)gemasseerd dient te worden.

Na het aangegeven aantal uren, afhankelijk van het huidtype kan dit variëren van 6 tot 12 uur, dient het masker te worden verwijderd met water. De huid mag dan verzorgd worden met de bijgeleverde Total Recovery Cream.

 

Na de Spot Out Kit behandeling
Na de behandeling kan je huid er rood uitzien en wat strakker aanvoelen. Meestal is deze roodheid binnen een paar uur verdwenen. Ook kan er 1 tot 3 dagen na het masker een schilfering ontstaan. Dat geneest binnen 2 weken. Meestal begint het schilferen rond de mond, de kin, wangen en rond de ogen. De hals en het voorhoofd vervellen vaak als laatste. Blijf van eventuele velletjes en korstjes af, het is belangrijk dat de huid zelf geneest.

 

Spot Out Kit Thuis Behandeling
Deze behandeling dient thuis te worden voortgezet. Na het verwijderen van het masker heeft de huid in eerste instantie 1 week de tijd nodig om weer te herstellen, gedurende deze eerste week mag de Total Recovery Cream minimaal tweemaal daags worden aangebracht. Indien gewenst, mag deze crème ook vaker worden aangebracht op het gezicht.
Na de eerste week wordt er gestart met het tweemaal daags smeren van de SPOT OUT Cream gedurende de 1e 3 maanden. Na deze drie maanden dient de frequentie te worden verlaagd naar 1 keer per dag.

De kosten voor de Spot out kit behandeling bedraagt €350,00 dit is inclusief ondersteunende producten van toskani voor thuis.
Deze prijs is inclusief de ondersteunende producten van Toskani

 

Camouflage
Na de behandeling mag je huid gecamoufleerd worden met minerale make-up. Wij werken met de producten van LOOkX. Deze producten zijn dekkend en kalmeren en beschermen je huid tegelijkertijd.

 

Wat is pigment?
Pigment is een bruin kleurstofje dat de kleur van de huid bepaalt. Het wordt geproduceerd in de pigmentcellen en één pigmentcel kan tot wel 36 huidcellen van pigment voorzien. Onder invloed van zonlicht worden de pigmentcellen geactiveerd en wordt er pigment afgegeven aan de bovenste huidlagen. Dit gebeurt om de diepere huidlagen te beschermen. Hoe groter de blootstelling aan zonlicht, des te meer afgifte van pigment er plaatsvindt. Als dit proces verstoord wordt, kan pigment zich plaatselijk ophopen (hyperpigmentatie) en ontstaat er een pigmentvlek.

Wil je meer weten of de behandeling met de Spot Out Kit voor jou geschikt is, of ben je benieuwd naar hoe ik jouw huidprobleem kan aanpakken? Plan dan gratis en vrijblijvend een intake in.

Spot Out Kit Toskani