Schoonheidssalon woerden

Schoonheidsspecialiste Woerden

Waardse Schoonheid is salon voor huidverbetering en ontspanning in Oudewater, Vlakbij Woerden.

Bij Waardse Schoonheid staat de gezondheid van de huid centraal. We werken op afspraak en nemen alle tijd voor je. Dat is onze kracht: topbehandelingen en ontspanning in een prachtige salon met een heerlijke rustgevende sfeer.

Tot gauw! .x. WS

Afspraak makenPrijslijst
Waardse Schoonheid Woerden

Schoonheids behandelingen

Bij Waardse Schoonheid (vlakbij Woerden) volgen we jaarlijks trainingen. Dit om onze kennis continue bij te spijkeren.Waardse Schoonheid staat voor je klaar om het maximale uit je huid te halen en je professioneel advies te geven.

Huidverbetering en ontspanning in 1

Bij waardse schoonheid werken we aan de conditie van je huid: deze in optimale conditie houden of indien er een huidprobleem is: deze weer in een topconditie te brengen. Onze specialiteit is de behandeling van acné en vroegtijdige huidveroudering. Dit doen we door middel van de beste producten, behandelmethodes en natuurlijk jarenlange ervaring en kennis.

Wilt u echt resultaten behalen met uw huid  dicht bij woerden, Montfoort in Oudewater? Kom gerust eens langs voor een intake!

Wij zijn de skin master vlakbij Woerden en werken met:

Absolution:

Ecocert puur natuur huidverbetering. Voor de reactieve huid, voor mensen die een groene levensstijl nastreven en voor de klant die een verwenbehandeling wil.
Natuurlijke ingrediënten worden door de huid als beste geaccepteerd en zeer goed opgenomen. De kracht uit de natuur is ongelofelijk en de resultaten met Absolution bijzonder en verbluffend.

Janssen Cosmetics

Janssen cosmetics afkomstig uit Duitsland. Deze producten op plantaardige basis zijn niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen en minerale oliën.

Janssen cosmeceutical care is een verzorgende lijn voor het gezicht en lichaam, bestaande uit zuivere natuurproducten van de beste kwaliteit zoals aloë vera en chitosan. Ook worden er met collageen vliesmaskers en modelage maskers gewerkt die de huid op een uitzonderlijke manier verwennen. Janssen cosmeceutical care is een cosmeceutical product dat is ontwikkeld door artsen op gebied van huidspecialisatie en ingrediëntenleer. De behandelingen verzorgen uw huid op zeer hoog niveau.

Spot out kit Toskani

Spot Out behandeling
De SPOT OUT behandeling is geschikt om dieper gelegen pigmentvlekken te verminderen. Het is een professionele depigmentatieprocedure om donkere vlekken van melanische oorsprong te verminderen terwijl de huidtint wordt verlengd. Tevens egaliseert het de toon en glans van de huid. Dit leidt tot een anti-aging effect en algehele huidverbetering.

De SPOT OUT  vermindert diverse soorten van hyperpigmentatie zoals melasma, ouderdomsvlekken, chloasma, zonnevlekken, enz. Daarnaast zal het zichtbare tekenen van huidveroudering verminderen.

Dermapen Toskani

Een frisse blik, een stevige huid, strakke contouren, vervaagde rimpels en een egale tint dankzij de anti-ageing behandeling van Dermapen Toskani met mesotherapie.

Dermapen Toskani  ‘The Facelift Alternative’ is de oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar nog niet toe zijn aan medische ingrepen zoals botox en fillers.

Maak direct een afspraak bij Waardse schoonheidsalon!