RevitaLash & RevitaBrow

Mooie volle, lange wimpers, daar droomt toch elke vrouw van? Volle wimpers laten je ogen meer spreken en zorgen voor een sensuele oogopslag. Net als je huid hebben ook je wimpers verzorging nodig. Helaas worden de wimpers vaak vergeten. RevitaLash ontwikkelde een aantal producten om je wimpers optimaal te verzorgen. Wij zijn groot fan van het RevitaLash wimperserum, gemaakt van hypo-allergene, verzorgende stoffen zoals polypeptiden, biopeptin complex en andere botanische ingrediënten.

 

Dagelijks gebruik
Het RevitaLash wimperserum is inmiddels wereldwijd favoriet onder vele vrouwen en is internationaal bekroond met diverse awards. Wil jij ook mooiere wimpers? Verzorg ze dan elke dag met RevitaLash. Een dun lijntje vlak boven je wimperrand is al voldoende. Dat maakt dit wimperserum erg zuinig in gebruik. Heb je wimperextensions? Het is geen probleem om deze te combineren met het RevitaLash wimperserum. Ons serum is namelijk op waterbasis.

Natuurlijk kun je tijdens het gebruiken van het serum ook mascara blijven dragen. Tip: gebruik geen waterproof mascara. Omdat deze moeilijker te verwijderen is, beschadig je sneller je wimpers. De Mascara’s van LOOkX zijn ideaal. Deze mascara’s beschadigen je wimpers niet en is niet waterproof, maar wel waterresistant. Daarnaast bevatten deze mascara’s verzorgende ingrediënten. Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Revitalash Advanced Wimperserum is de oplossing voor droge, breekbare en fragiele wimpers. Dit wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde serum zit vol verzorgende, natuurlijke ingrediënten. Deze helpen je wimpers te beschermen tegen broosheid en verbeteren de flexibiliteit, hydratatie en glans. Na slechts een paar weken ogen je wimpers gezonder en voller!

 

RevitaBrow wenkbrauwserum
Het serum voor dunne wenkbrauwen dat werkt!
Heb jij van nature dunne wenkbrauwen? Of heb jij je wenkbrauwen zo lang geëpileerd dat ze te smal zijn geworden, ook wel overplucking genoemd? Dan droom je vast van een mooi paar wenkbrauwen. Wenkbrauwen laten je gezicht namelijk spreken! Daarnaast zijn opvallende, volle wenkbrauwen een echte trend. Het speciaal ontwikkelde RevitaBrow laat je wenkbrauwen er voller en gezonder uitzien. De haartjes worden zijdezacht. Wie wil dat nu niet?

Nu verkrijgbaar wij Waardse Schoonheid Oudewater!

RevitaLash & RevitaBrow