Huidverjonging

vanaf €24,95

Professionele huidverjonging behandeling

Afspraak maken

Huidverjonging Snelrewaard – Oudewater

 

Er is geen ontkomen aan: wanneer we ouder worden verandert de huid. De huid verzorgt en vernieuwt zichzelf; vanaf ongeveer je twintigste levensjaar verloopt dat proces echter steeds trager. Of, anders gezegd, verloopt het verouderingsproces sneller naarmate je ouder wordt. Je huid verliest meer vocht en talg en gaat daardoor droog aanvoelen. Hierdoor ontstaan rimpels en daardoor neemt de elasticiteit van de huid af. Het verouderingsproces verloopt bij iedereen anders. Bekend is dat alcohol, roken, stress en zonnen het ouder worden van de huid versnellen; deze factoren de vertragen namelijk de celvernieuwing en onttrekken vocht aan de huid.

 

Goede behandelingen voor huidverjonging zorgen dat de verschillende tekenen van huidveroudering op een natuurlijke manier verminderen. De kwaliteit van de huid wordt verbeterd waardoor de huid er gezonder uitziet en beter aanvoelt. Welke behandeling het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw huid, uw wensen en de aard en mate van de huidveroudering.

 

Je huid blijft mooi, vitaal en energiek met professioneel advies en goede dagelijkse verzorging met de juiste producten en schoonheidsbehandelingen. Omdat het gezond is om te weten wat je smeert.

 

Voor behandelingen op het gebied van huidverjonging met het beste resultaat bent u in goede handen bij Waardse Schoonheid! Kom gerust eens langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Schoonheidssalon Oudewater